10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Creatief Sjabloon Rotterdam | 27cm

Met de sjabloon Rotterdam heeft de ontwerper een klassiek randstencil gecreëerd. Delicate bloesems en ranken verrukken het hart van elke romanticus met de sjabloon Rotterdam
Zo werkt het met de sjablonen

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Rotterdam

Met de sjabloon Rotterdam hebben de ontwerpers een heel mooi bloemmotief gecreëerd. Het is delicaat en vrij discreet, wat het zo aantrekkelijk maakt. Dit ontwerp past prachtig in een landhuisinterieur. Plaats een fries met deze mooie rand ongeveer 30 cm onder het plafond of maak een rand in je badkamer van ongeveer 130 cm hoog. Je zou ook een raam of deur kunnen omlijsten met dit mooie bloemenpatroon. De Sjabloon Rotterdam ziet er ook bijzonder elegant uit als je slechts een enkel motief in het midden van een deur plaatst. Zoals altijd doen de sjablonen van MissPompadour een beroep op je creativiteit.

Voorbereiding voor het sjabloneren op hout met de sjabloon Rotterdam

Als je met de sjabloon Rotterdam op ruw hout wilt werken, raden we vooral de MissPompadour Matte lak aan. Hieronder lees je hoe je te werk gaat: Bedenk eerst goed waar je de sjabloon op het hout wilt gebruiken. Misschien wil je eerst een ruwe schets maken. Teken dan met een zacht potlood en een waterpas lijnen op het meubel. Dit kun je dan als leidraad gebruiken bij het leggen van de Sjabloon. Het is belangrijk dat de basislaag goed droog is. Alle sjabloons zijn voorzien van punten om het aanbrengen te vergemakkelijken.