• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Peking | 14.5cm

Het sprookje "De Nachtegaal" van Christian Andersen dat zich afspeelt in China, heeft zijn naam gegeven aan het betoverende ontwerp van het creatief sjabloon Beijing. Het vogeltje zittend op bloeiende takken geeft het sjabloon Beijing zijn unieke, romantische magie.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Peking

Met de Sjabloon Peking hebben onze ontwerpers een betoverend romantisch motief gecreëerd. Wie zou zijn muren niet willen versieren met deze kleine nachtegaaltjes die op bloeiende takken zitten? De sjabloon Peking is een prachtig patroon voor een serre, een eetkamer of een romantisch shabby-chic interieur. Je kunt individuele vogeltjes op een muur zetten of een rand van veel nachtegalen maken. Als je van romantiek houdt in de badkamer, kun je dit motief ook op losse tegels afdrukken. Waar je de sjabloon Peking ook gebruikt, hij maakt een geweldige indruk en verrukt met zijn romantische en filigrane silhouet.

Het gebruik van sjabloon Peking op de muur

Wanneer je patronen met sjabloons op de muur aanbrengt, is het heel belangrijk om loodrecht te werken. Zelfs als je maar een enkel motief op de muur wilt aanbrengen, moet de sjabloon horizontaal en verticaal perfect uitgelijnd zijn. Gebruik hiervoor een waterpas en teken met een zacht potlood dunne lijnen op de muur. Ze kunnen aan het eind gemakkelijk worden uitgegumd. Vooral bij zulke romantische motieven als de Sjabloon Peking kan het een geweldig effect hebben als je een tint donkerder kiest dan de basiskleur. Zo lijkt het motief onopvallend en als het ware schimmig op de muur.

Het gebruik van MissPompadour sjabloon Peking op tegels in de badkamer

Het romantische vogelmotief van de sjabloon Peking is ook goed geschikt als je afzonderlijke tegels in de badkamer wilt benadrukken. Je kunt het motief direct op de tegel drukken. Zorg er wel voor dat de tegels schoon, droog en absoluut vetvrij zijn. Het is verstandig om ze eerst te wassen met Om schoon te maken van MissPompadour. Gebruik daarna de Eggshell lakverf van MissPompadour. De verf kun je het beste verticaal op de sjabloon deppen met een sjabloonkwast. Het is belangrijk de kwast met zo weinig mogelijk verf te vullen. Anders kan de verf achter de sjabloon lopen. Laat de verf 14 dagen drogen, daarna is hij waterdicht.