• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

Tripp Trapp verven

4 Min leestijd

Verander oud in nieuw

Tripp Trapp is niet voor niets al tientallen jaren een populair merk: deze trapstoel is praktisch en groeit mee met je kind - en bovendien hij is stevig en gaat lang mee. Maar toch ga je aan elke Tripp Trapp na een tijdje zien dat er elke dag kinderen op klauteren, knoeien met eten, krassen met bestek of stickers plakken... Wegdoen en een nieuwe kopen? Niet met ons! Lees hier hoe je gebruikte kinderstoel stijlvol en uniek wordt met onze LittlePomp krijtlak en een beetje tijd!

Voor-en-na-foto's uit onze community

Laat je inspireren door de leuke ideeën van onze community!

Tripp Trapp verven: stap voor stap

Stap 1:

Maak de kinderstoel eerst grondig schoon om vuil, stof en vooral vet te verwijderen. Gebruik een zachte reiniger zoals MissPompadour Om schoon te maken.

Stap 2:

Breng nu MissPompadour Om te gronden aan om je verf betere houvast te geven. Laat de grondverf drogen volgens de instructies.

Stap 3:

Werk kleine krasjes of de schroefgaten bij met MissPompadour Om te plamuren plamuur. Zodra het droog is, kun je die nog een beetje glad schuren.

Stap 4:

Eindelijk tijd voor kleur! Wij kozen voor LittlePomp krijtlak in de kleur Roze & Uniek. Laat de eerste laag lak drogen en schilder de Tripp Trapp daarna indien nodig nog een keer.

Stap 5:

Ten slotte breng je een topcoat aan, zoals MissPompadour Om te verzegelen. Dit is nodig, want de Tripp Trapp krijgt veel te verduren van al het klimmen. Wacht opnieuw de aanbevolen droogtijd af, voordat je kind de stoel gaat gebruiken!

En klaar is je nieuwe Tripp Trapp!

Wat je nodig hebt voor je project

  • Reiniger, water en een oude lap
  • Eventueel plamuur en spatel, schuurpapier
  • Verfborstel, verfroller, verfbak
  • Grondverf
  • Krijtlak
  • Aflak (topcoat)

Wij zijn er voor je

Heb je ondersteuning nodig bij het project of heb je een andere vraag? Neem dan graag contact op met onze klantenservice!

Onze klantenservice helpt je graag op elk moment- per WhatsApp , Email of rechtstreeks via ons contactformulier (ma-vr 09-18, za tot 16 uur).

Verf om je Tripp Trapp te lakken

Onze LittlePomp krijtlak is verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren.

Jouw gereedschap en materiaal

Hiermee wordt je project kinderspel.