10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina

#gewoonverven


Fris het nieuwe jaar in - het wordt blauw!

Onze trendkleur 2023: Blauw met Viooltje

2023 is aangebroken en één ding is zeker: het nieuwe jaar wordt kleurrijk! Geen gewoon beige meer, geen saai grijs. Nu is het tijd om gedurfd te zijn met kleur! Want de nieuwe interieurkleuren zijn sterk en intens.
Het beste voorbeeld hiervan is onze trendkleur van 2023: Blauw met Viooltje. Dit blauw inspireert met zijn vitale, levensbevestigende uitstraling. De lichtgevende blauwe tint bevat roodachtige kleurcomponenten die het een vleugje violet geven. Daardoor mist het de typische kilte en komt het in plaats daarvan fris en vrolijk over.
Combineer Blauw met Viooltje met de kleurnuancesn van je keuze: neutraal en ingetogen of intens en opvallend. Kies uit onze samengestelde kleuren de perfecte combinatie voor jouw stijl.

Wat je ook wilt schilderen in deze energieke kleurnuance. Je vindt Blauw met Viooltje in alle kwaliteiten voor elk project dat je wenst.

Perfect combineerbaar

Dit hoort bij Blauw met Viooltje - Winter tot Lente

Wij zijn er voor je

Heb je ondersteuning nodig bij het project of heb je een andere vraag? Neem dan graag contact op met onze klantenservice!

Onze klantenservice helpt je graag op elk moment- per WhatsApp , Email of rechtstreeks via ons contactformulier (ma-vr 09-18, za tot 16 uur).