• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Buenos Aires | 19cm

Met zijn symmetrische design is het creatief sjabloon Buenos Aires vooral geschikt voor het ontwerpen van tegels. Het design van de creatief sjabloon Buenos Aires is niet al te groot en daardoor eerder ingetogen.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Buenos Aires op wandtegels

Het discrete, vrij ingetogen motief van de Sjabloon Buenos Aires is bijzonder geschikt om op vierkante tegels te drukken. Dit werkt net zo goed op de muur als op vloertegels. Voor het sjabloneren van wandtegels raden we de Eggshell Lak kwaliteit van MissPompadour aan. Het hecht uitstekend op tegels. Vooral als ze een heel glad oppervlak hebben. Je kunt de tegels eerst schilderen met de gewenste basiskleur. Breng dan het patroon aan met Sjabloon Buenos Aires in een contrasterende kleur. Als je de basiskleur van je tegels mooi vindt, kun je het ontwerp natuurlijk direct op de tegel sjabloneren. Laat de verf na het aanbrengen goed drogen. Je hoeft het daarna niet af te maken.

De sjabloon Buenos Aires op vloertegels

Het mooie patroon van de Sjabloon Buenos Aires is ook op de vloer een echte blikvanger. Voor vloertegels breng je eerst de basiskleur aan op het hele oppervlak. Laat de verf dan goed drogen en begin met sjabloneren. Met de Sjabloon Buenos Aires kun je ook heerlijk werken met twee verschillende sjabloonkleuren. Hiervoor heb je echter wel wat tijd en geduld nodig. De eerste sjabloonkleur moet goed drogen voordat je met de tweede kleur kunt beginnen. Maar je zult beloond worden met een geweldig resultaat. Tot slot moet je het schilderij op vloertegels stabiliseren met de topcoat van Painting the Past.

De sjabloon Buenos Aires op hout

Je kunt ook lades op een commode of een tafelblad versieren met Sjabloon Buenos Aires. Hiervoor kun je zowel onze watergedragen Lak MissPompadour Eggshell Lak als Matte Lak gebruiken. Op open hout en ruwe oppervlakken kun je ook met was werken.